Goodbye Chester Be
Thank you
ssusita
Wake up today and hear the news about Chester Bennington from Linkin Park, it’s heartbreaking! I love their music since Meteora. “Crawling” and "Numb" has been my song anthems for many many years.

I chased them as a journalist and a fan girl from my own town, Jakarta, to Tokyo and Macau.

Even with my new found love of rock music from One Republic, Fall Out Boy or Imagine Dragon, I still try to keep up with their music or what’s going on with the band. I apply for volunteer in their social organization, Music for Relief, when they perform in Jakarta for the second time in 2011.

And altough I am not liking their new album as much as the old ones, “One More Light” album is still in my ipod (yess, I still have an ipod nano lol, thanks @triasmardi). Songs like “Heavy,” and “Halfway Right” still kicks my emotion. I even can't wait to watch their appearance with Ken Jeong in Carpool Karaoke Late Show with James Corden.

So, today is a sad day. Goodbye @chesterbe! Hopefully you found your peace up there and be happy. 

Making adjustment
Taeccool
ssusita

New job.  New enviroment.  OMG,  I guess everyone loves to make a scene. Dead tired today.  I just don't wanna mess this up but I am not sure I still have the stamina for these kind of drama scenes...
So help me God 🙏


Uber Sucks
Taeccool
ssusita

Udah lama banget gak posting di jurnal ini....  Ya mumpung br dpt hp br yg ram-nya gede,  marilah kita donlot aplikasi dan semoga mulai rajin berkicau di tempat ini....

Curhatan malam ini adalah pada aplikasi Uber. Kekesalan saya sudah diubun2 gara aplikasi ini.  Klimaksnya adalah pas lihat tagihan kartu kredit dimana account gw kena charge biaya yang gak jelas gitu.

Sementara hari dimana gw dicharge itu, gw dicancel supir uber sampe 5 kali karena gak mau jemput sesuai dengan titik lokasi di GPS.

Dan gw kena charge cancellation fee 2x yg shrsnya 20rb.
Dibalikin ke uber credit gw memng 20ribu.

Tapi masalahnya yang bikin gw super spaneng and kesal tingkat tinggi.  Kartu gw dicharge 2 kali.  Pertama 10rb,  ke-2 22rb!!!!  Jd total 32rb.

Kesel tingkat tinggi banget krn mau protes gak bisa krn gak ada call centernya dan alamat ktrnya.  Sementara cm bs protes lewat email yg kl kita gak puas tp buat uber masalah udh clear,  jawabannya copy paste jawaban yang sama!!!


?

Log in